BRAVE NEW WORLD izle / torrent

Cesur Yeni Dünya: 







Felsefede ilk distopya örneği olan Aldous Huxley'in Brave New World (Cesur Yeni Dünya) bilim-kurgu kitabından başarılı bir şekilde uyarlanmış harika bir film. İnsanlığın gidişatının olası geleceği kitapta olduğu gibi filmde de eleştiriliyor. Bunu yaparken de zaman ve mekan, modern sinemada az görülür bir gerçeklikle ve özenle sunuluyor.

Teknolojik olarak gelişmiş ama hala bir hiyerarşi sınıfının olduğu, yine de her sınıfın mevcudiyetinden memnun kaldığı, savaş ve yoksulluk yok edilmiş ama yine de sistemin önem kazandığı bir dünya halini görüyoruz. Tüm toplumsal hareketler kontrol altındadır: cinsel yaşam, üreme teknolojisi, ojenik uygarlık ve eğitimin hipnopedi ile sağlandığı bir düzen.

Ancak dış dünyaya kapalı kalmıştır bu "Cesur Dünya". Ve artık "Vahşi" olarak anılacak John'un bu dünyaya gelmesiyle ortalık biraz karışacaktır. Hiyerarşi ve düzenin olmadığı bir yaşamdan gelen John, çok sorgulayıcı ve birazdan anlamsız gelecektir çünkü bu kurguya. Bu karmaşanın içinde akıntıya kapılmışcasına ilerlerken, John ve Cesur Yeni Dünya için de bir şeyler çözülmeye başlamıştır.




  



10 yorum :

merhaba yarıda kesiliyor film bakarsanız

şu sıralar çok yoğunum. vakit bulunca bakacam. teşekkürler...

süper bu site her anlamda bir muazzam

indirmeden izlemek olmuyormu? Nasıl izleyeyim filmi? :\

güncellemeler bir hafta sonra devam edecek...

film güncellenmiştir. indirmek isteyenler torrent ile indirebilir yukarıdan

tebrikler. uzun zamandır alt yazı mevcut değildi. başarılı ve yerinde bir emek yda çaba göstermişsiniz.

kitabı okuyup sonra filmi izledim,kitap daha heycan verici ve sürükleyici film kitapla birebir değil ama cok yakın.günümüze uyarlansa harika olur

indirmek için ne yapmam gerekiyor şuan indirilmiyor

Yorum Gönder